Projekt „SWALLOW - EASY Picture Collection” za osobe s hrvatskog govornog područja (Jobs - Work from Home)

Item ID 14393428 in Category: Jobs - Work from Home

Projekt „SWALLOW - EASY Picture Collection” za osobe s hrvatskog govornog područja


OneForma dio je poduzeća Pactera EDGE, globalnog poduzeća za pružanje digitalnih i tehnoloških usluga. Objedinjujemo podatke, inteligenciju i iskustva kako bismo osigurali rješenja za složene poslovne izazove koja su u potpunosti usmjerena na ljude. Nudimo mogućnost rada na daljinu i honorarno.Ovoga puta prikupljamo uzorke tiskanog teksta na hrvatskom jeziku snimljene kamerom pametnog telefona. Radi se o podacima koji pomažu pri razvoju tehnologije optičkog prepoznavanja znakova OCR (eng. Optical Character Recognition). Ta tehnologija pomaže pri unosu podataka i raspoznavanju prometnih znakova, što omogućuje lakše pretraživanje dokumenata te pomaže slabovidnim korisnicima i onima s poteškoćama s vidom.To će vas zanimati ako ispunjavate sljedeće uvjete:

Izvorni ste govornik hrvatskog jezika.

Imate pametni telefon s kojim možete snimati fotografije u .jpg formatu.

Imate pristup tiskanim tekstovima na hrvatskom jeziku (npr. omotima knjiga, receptima, dokumentima i sl.). Nudimo vam više dostupnih kategorija. Dobit ćete sve potrebne upute i smjernice kako biste nam slali valjani sadržaj i platit ćemo vam svaku sliku koja bude u skladu s tim smjernicama.

Rok za predaju materijala za projekt: 15. rujan2021.Nudimo vam mogućnost ostvarenja DODATNE zarade na ovom projektu! Naši su projekti Picture Collection iznimno popularni i primamo na tisuće slika za svaku od kategorija. Zbog toga radimo po načelu „prvi prema redoslijedu”. Što čekate? PRIJAVITE se i ODMAH počnite SLATI fotografije!Zainteresirani ste?

Izradite profil na web-mjestu https://jobs.oneforma.com/job/projekt-swallow-croatian/

Nakon što izradite profil, u aplikaciji OneForma idite na karticu JOBS (poslovi).

Pod kategorijom Data Collection job (poslovi prikupljanja podataka) odaberite Swallow Photo Collection.Čim dobijete odobrenje za ovaj projekt dobit ćete pristup našim drugim otvorenim projektima. Radujemo se vašoj prijavi.

Zainteresirane agencije mogu nam se javiti porukom na adresu dgs_recruitment_dc@pacteraedge.com.


Related Link: Click here to visit item owner's website (0 hit)

Target State: All States
Target City : All Cities
Last Update : Aug 30, 2021 9:21 PM
Number of Views: 87
Item  Owner  : pacteraedge
Contact Email:
Contact Phone: (None)

Friendly reminder: Click here to read some tips.
 © 2022 Hot-Web-Ads.com
2022-01-29 (0.193 sec)